William Harvey Hospital

Location
Ashford
Client
East Kent NHS Trust
Value
£3m

This phased project initially comprised a new build four storey extension to the Pathology Department on the ground floor, SCBU/NICO Departments on the first floor and Child Health on the second floor with a plant room area above.

Once this new build phase had been completed, we then embarked upon several refurbishment phases within the existing departments. This created the challenge of working within the three different departments on three floors at any one time.

Close liaison with multiple end user clients was required during the refurbishment phases which also involved careful coordination in light of the interface with patients and visitors to the various departments.

The nature of the project also led to a number of specialist equipment providers that we were required to manage and coordinate under a domestic sub-contract arrangement.